søndag den 9. maj 2010

Spind for enhver pris ...

også langt under minimum anstændighed!

Hvor langt er man villig til at gå for at holde på magten ?

SÅ MEGET når man hedder Løkke.

Toppen af Venstre
Ditte Okman, der blev headhuntet fra Ekstra Bladet til superspinenheden, giver på sin offentligt tilgængelige facebookprofil et sjældent indblik i, hvor langt superspinenheden er villig til at gå, hvis nogen lægger dem hindringer i vejen.

Ditte Okman
''Der står en fucked up medicineret psykisk syg dame [..., red.], der helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv [..., red.]. Og kommenterer alt. Hun er så nedtursramt, at hun ikke engang forsøger at skjule det - nej, hun lever af det. Det er næring. Har lyst til at kvæle hende langsomt. Hvis hun dog bare kunne lukke sin forudsigelige røv bare engang imellem!”


Herefter blandede andre i hendes netværk sig. Journalist Ulla Gunge Hansen fra Berlingske Tidende fandt for eksempel tonen befriende, og en af Okmans kolleger fra superspinenheden, Lars Mandal Christiansen, bifaldt hendes strategi.

Vigtigt for Lars Løkke
Brutaliteten er uhørt selv på Christiansborg. Her er det som i resten af samfundet ikke hverdag at hænge kolleger ud med grove beskyldninger, og selvom det kun er fantasier om mord Okman lufter, er det næppe noget, der gør den grove mobning lettere at bære for offeret.

Men brutaliteten giver dog et godt billede på, hvor alvorligt Lars Løkke tager det kommende valg. Hvis han skal vinde, skal selv de mindste små kampe i kampen vindes. Og det kræver en superspinenhed, der aldrig går på kompromis og altid smadrer alt, hvad der kommer i deres vej.

link
..............

Føj! hvor usmagelig og under al kritik!

NB; Endnu mere patetisk og selvmodsige, for ikke at sige bemærkelsesværdigt afslørende, for regeringens brug af aldeles tomme ord, og løfter uden indhold,

at selv samme regering ganske fornyligt har :

lancerede en pakke, der skal mindske mobning på arbejdspladserne.

......................!!.......................

Ingen kommentarer:

Send en kommentar