lørdag den 8. maj 2010

Min datter's kokos trøffel

Og Yes! De er super lækre. så det fortjener at blive givet videre til andre børn, der skulle få lyst til at boltre sig i køkkenet:


NEM OG LÆKKER KOKOS TRØFFEL:

1 dl. piskefløde
1 vaniljestang
1/4 dl. Malibu eller hvid rom
200 g. hvid chokolade
100 g kokosmel
pynt: kokosmel (eller reven chokolade)

Bring piskefløde og kornene fra en vaniljestang i kog.
Tag gryden af varmen og smelt hakket chokolade i den varme fløde.
Rør Malibu samt kokosmel i og sæt cremen på køl til den er fast (ca 1 time i køleskab)
Form trøffelcremen til små kugler, str. ca. som en kastanje. og rul dem i kokosmel (og/eller reven chokolade) Køl dem evt. igen - indtil de er helt faste.


Opbevar tøflerne i køleskabet
(hvis alt så der bliver nogen til overs - vores blev spist hver og en :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar