Og Yes! De er super lækre. så det fortjener at blive givet videre til andre børn, der skulle få lyst til at boltre sig i køkkenet:
NEM OG LÆKKER KOKOS TRØFFEL:
1 dl. piskefløde
1 vaniljestang
1/4 dl. Malibu eller hvid rom
200 g. hvid chokolade
100 g kokosmel
pynt: kokosmel (eller reven chokolade)
Bring piskefløde og kornene fra en vaniljestang i kog.
Tag gryden af varmen og smelt hakket chokolade i den varme fløde.
Rør Malibu samt kokosmel i og sæt cremen på køl til den er fast (ca 1 time i køleskab)
Form trøffelcremen til små kugler, str. ca. som en kastanje. og rul dem i kokosmel (og/eller reven chokolade) Køl dem evt. igen - indtil de er helt faste.
Opbevar tøflerne i køleskabet
(hvis alt så der bliver nogen til overs - vores blev spist hver og en :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar