torsdag den 5. maj 2011

knækbrød

Ingredienser

1 dl. græskarkerner
1 dl. hvide sesamfrø
1 dl. havregryn
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
3 1/2 dl. rugmel
2 dl. koldt vand
1 1/4 dl. olie (oliven- eller nøddeolie)
1 tsk. bagepulver
2 1/2 tsk. havsalt Så fyld julekurven med hjemmebagt knækbrød. Denne fantastiske vandreopskrift er ganske let at gå til.


Kom samtlige ingredienser i en skål. Rør godt med en håndmikser, til blandingen bliver jævn. Del dernæst dejen i to lige store portioner. Rul hver portion helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade.

Skær dejen i firkanter med en pizzakniv eller en sløv kniv, og bag knækbrødene i et kvarters tid ved 200 grader. Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de fem minutter til.

Afkøl knækbrødene, inden de lægges i julekurven.

Du kan også forsøge dig med andre nødder, kerner eller frø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar