torsdag den 8. juli 2010

Sol, Sommer og Chokoladeparfait

Startende med:
en  egetræsplade på 4 meter

Der passende kunne laves til et havebord:
som samlingspunkt for en sommerfest.

Så med lidt forberedelse af div. råvarer

Blev langbordet indviet med manér:

Og en hel week-end gik med grill,
hygge, snak, grin og lidt søvn indimellem
på den bedste solskinsweekend man kunne ønske sig

og sommerdesserten smelter på tungen 

Opskrifen er her - hvis andre får lyst :
silkeblød hvid chokolade parfait med jordbær:
(til 8 personer)

150g. hvid chokolade, 2 spsk. akasiehonning, 4 æggeblommer, 4 dl. piskefløde.

Smelt chokoladen langsomt over et vandbad.
Pisk blommerne sammen med honning til det tykner
Rør den fingervarme smeltede chokolade i
Pisk fløden knap stiv og vend den i chokolademassen.
Fyld parfaitmassen i en form (ca. 1 liter) og frys den i mindst 6 timer.
vend den ud på et fad, og server f.eks. med jordbær.





1 kommentar:

  1. Aaah, den må jeg prøve en dag . . . når der er blevet bare lidt køligere udenfor :-)

    God weekend!

    SvarSlet